Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Flexuri unghiulare electrice INGCO

Indiferent că vorbim de munca în gospodărie sau de practicarea unei lucrări profesioniste, flexurile unghiulare electrice și-au dovedit de nenumărate ori utilitatea în rândul constructorilor.

Dacă ai ajuns până în acest punct, înseamnă că deja ești familiarizat cu categoria noastră de scule electrice și probabil dorești să achiziționezi un flex unghiular electric. Dacă ești nou în lumea construcțiilor, probabil te întrebi ce este un flex unghiular electric. Ei bine, aceasta este o unealtă de mână al cărei motor electric pune în mișcare un disc care ne poate ajuta cu tăierea anumitor materiale sau cu șlefuirea acestora.

Nu contează că achiziționăm cel mai ieftin sau cel mai scump produs, acesta ne va ajuta oricând să tăiem materiale dacă ne asigurăm că respectăm anumite reguli de siguranță elementară!

La ce trebuie să ne uităm atunci când dorim să achiziționăm un flex unghiular electric bun?

Știm că există nenumărate tipuri de polizoare unghiulare. Acestea se împart în funcție de combustibilul folosit, însă adevăratele diferențe pot fi resimțite doar atunci când ne concentrăm pe anumite caracteristici, cum ar fi:

 1. Dimensiunea maximă a discului
 2. Puterea motorului

Cele mai comune flexuri achiziționate sunt cele electrice, deci despre modalitatea de alegere a acestora vom vorbi în continuare! Ele sunt cele mai comun utilizate în uzul casnic și în munca de zi cu zi.

Deci iată la ce trebuie să fim atenți atunci când ne bate gândul unei astfel de achiziții:

 1. Puterea: aceasta este măsurată în watti (W). Puterea maximă pe care un astfel de aparat o va putea dezvolta ține doar de tipul de lucrare pe care îl vom avea de făcut. Cele mai recomandate sunt cele care pornesc de la 1000 W (asta doar dacă dorești o sculă semi-profesională). Dacă dorești ceva pentru uzul casnic, atunci poți opta pentru un flex care pornește de la 500 W. Dacă acum vorbim cu un profesionist, suntem siguri că ești deja în căutarea unui produs care are o putere de peste 2000 W.
 2. Rotațiile pe minut: acestea pot fi mici, medii sau mari. Cele mai bune astfel de valori încep de la 5000 RPM și ajung până la 10000 RPM.
 3. Dimensiune discuri: dimensiunile standard pentru care poți opta sunt: 115 mm, 125 mm, 150 mm, 130 mm. Cele mai comune și recomandate sunt cele de 115 mm și cele de 125 mm, dar acestea trebuie alese în funcție de situațiile în care le vom și utiliza.
 4. Elementele de siguranță și de design: mereu va trebui să alegem o sculă care este ușor de utilizat. Ideal ar fi ca o astfel de sculă să nu ne pice în vreun fel din mână, nu-i așa?

Cele mai bune flexuri unghiulare electrice se găsesc la noi pe site!

Noi încercăm să ne dăm toată silința pentru a-ți oferi cele mai interesante scule pe care le-ai putea găsi în această industrie și pe această piață. Să nu neglijăm faptul că toate produsele noastre sunt de înaltă calitate și sunt fabricate din materiale rezistente, deci îți putem garanta că nu vei avea probleme prea curând. Nu se uzează în timp, deci poți profita de scula achiziționată un timp îndelungat!

Flexuri unghiulare electrice preferate de clienții noștri:

 1. Cei care sunt abia la început au preferat următoarele produse:
 2. flex unghiular 750 W 115 mm
  b. flex unghiular 850 W 125 mm cu turație reglabilă
  c.  flex unghiular 900 W 125 mm
 3. Produsele noastre semi-profesionale sunt:
 4. flex unghiular 1010 W 125 mm
  e. flex unghiular 1100 W 125 mm
  f. flex unghiular 1300 W 125 mm
 5. Dacă ești un adevărat expert, atunci îți recomandăm următoarele produse:
 6. flex unghiular 2200 W 230 mm
  h. flex unghiular 2400 W 230 mm
  i. flex unghiular 3000 W 230 mm

Este timpul să îți completezi colecția de scule electrice

Atunci când te afli pe site-ul nostru putem vorbi doar despre adevărata calitate care acum bate chiar la ușa ta. La noi vei găsi doar produse de nota 10, iar dacă încă nu te-am convins, atunci niciodată nu este prea târziu să achiziționezi chiar tu un astfel de produs.

Lasă-te surprins de adevărata calitate și de cele mai bune materiale de fabricație pe care le-ai fi putut găsi pe această piață!