Afișez 1 - 12 din 33 de rezultate

Echipamente de protecție INGCO

Siguranța este pe primul plan în orice loc de muncă, iar protecția muncitorilor cu ajutorul echipamentelor poate preveni posibile accidente, dar și probleme cauzate de expunerea acestora la anumiți factori.

La INGCO oferim soluții pentru protecția eficientă și completă a lucrătorilor, creând un mediu de lucru secur. Atunci când aceștia se simt în siguranță și pot munci în condiții optime, proiectele rezultate vor fi unele de succes.

Protecție completă pentru cap și față: Gama de echipamente de protecție INGCO

Protejarea lucrătorilor este cel mai important element într-un loc de muncă, iar acest lucru trebuie realizat prin impunerea unor măsuri și utilizarea unor echipamente pentru domeniul specific de activtate, ce previn atât vătămările cât și inhalarea substanțelor.

Măștile de protecție și vizierele INGCO pot contribui la crearea unui mediu sănătos și sigur pentru muncitori. Aceste echipamente sunt utilizate în diverse industrii și sectoare, precum:

 • Construcții;
 • Tâmplărie;
 • Industria chimică;
 • Industria auto;
 • Instrustria medicală;

La INGCO poți găsi de asemenea căști potrivite atât pentru cei din domeniul construcțiilor, cât și pentru cei ce își doresc să atenueze din zgomotul provocat de activitățile de lucru. Căștile de protecție sunt purtate pe șantier de către muncitori pentru a le oferi un plus de siguranță.

Dacă vrei să îți păstrezi auzul bun, folosește o pereche de căști cu protecție fonică. Un astfel de echipament atenuează semnificativ zgomotele și îți poate face munca ceva mai plăcută. Iar dacă vrei un plus de precauție pentru ochii tăi, mai ales în activitățile de tâmplărie, alege o pereche de ochelari de protecție INGCO.

Completează-ți echipamentul de lucru cu echipamente de protecție pentru corp

În industriile cu potential mai mare de producere a accidentelor sau în care se manipulează materiale grele, apărarea întregului corp trebuie luată în considerare pentru siguranța muncitorilor.

La INGCO suntem conștienți de importanța siguranței în mediul de lucru și de aceea oferim produse vestimentare cu protecție superioară. Prin utilizarea acestora, lucrătorii sunt protejați de riscurile implicate de desfășurarea anumitor actvități.

Nu neglija importanța echipamentelor pentru corp, acestea te pot proteja de eventuale vătămări și de expunerea la substanțe periculoase. Iată produse vestimentare poți achiziționa la INGCO:

 • Cizme;
 • Bocanci;
 • Genunchiere;
 • Mănuși;
 • Geci;
 • Pelerine;

INGCO: Securitate și performanță excelentă cu echipamente de protecție INGCO

Un loc de muncă în care protecția este pe primul plan îi va face pe lucrători să se simtă în siguranță și apreciați, fapt ce duce la îndeplinirea cu succes a proiectelor.

Optează pentru siguranța în mediul de lucru cu echipamentele INGCO. Avem produse concepute să asigure protecția muncitorilor din diverse industrii, astfel că toată lumea își poate efectua sarcinile în condiții de siguranță.

Ai nevoie de echipamente de protecție pentru tine sau pentru lucrătorii tăi? Noi ți le oferim! Indiferent de industria în care activezi, aici vei găsi produsele potrivite pentru tine sau pentru echipa ta. Alege să muncești eficient și în siguranță, ducându-ți proiectele la bun sfârșit fără griji cu INGCO!