Produse Electrice de Curatenie

Siguranța și sănătatea sunt lucruri ce trebuie luate în considerare în mediul de lucru. Ambele pot fi influențate de curățenie, aceasta contribuind la crearea unui spațiu în care îți poți desfășura activitățile într-un mod eficient și fără precauții suplimentare.

Produsele clasice de curățenie de multe ori nu fac față mizeriei produse într-un mediu de lucru, iar din acest motiv INGCO oferă produse electrice de curățenie cu o capacitate de funcționare superioară. Aici poți găsi aspiratoare, aparate de spălat cu presiune dar și accesorii ce le vor îmbunătăți funcționalitatea și le vor ajuta să reziste pentru o perioadă lungă de timp.

Aparate de spălat cu presiune INGCO: Produse Electrice de Curatenie

La INGCO poți achiziționa un aparat de spălat cu presiune puternică și dotat cu toate accesoriile necesare utilizării acestuia. Acestea te vor ajuta să obții o curățenie perfectă în spațiul de lucru într-un timp scurt și scutindu-te de efort.

Cu un aparat de spălat INGCO vei putea îndepărta cu ușurință orice murdării, pete sau depuneri dificil de curățat. Un astfel de aparat se dovedește folositor în curățarea diferitelor suprafețe, astfel că produsele INGCO sunt concepute să facă față diferitelor provocări. Cu un aparat de spălat cu presiune poți curăța în mod eficient suprafețe precum:

 • Trotuare;
 • Alei;
 • Grădini;
 • Terase;
 • Mașini;
 • Case;
 • Biciclete;
 • Mobilier de exterior;

Produsele INGCO pot îndepărta diferite mizerii de pe suprafețele menționate, dar și de pe multe altele, având o funcționalitate complexă.

Secretul prelungirii duratei de viață a aparatelor de spălat cu presiune: Accesorii de calitate INGCO

Odată achiziționat un astfel de aparat de spălat, îți vei da seama de numeroasele roluri pe care le are și cât de mult te poate ajuta. Alege să prelungești durata de viață a aparatelor de spălat cu presiune și schimbă accesoriile atunci când este nevoie.

La INGCO poți achiziționa accesorii separat de produs pentru a nu fi nevoie să schimbi întreg aparatul dacă doar o piesă este defectă. Iată ce accesorii poți găsi aici:

 • Furtun;
 • Lance;
 • Vârf lancie;
 • Recipient de spumă pentru lancie.

Curățenie impecabilă în mediul industrial cu ajutorul aspiratoarelor specializate

În mediul industrial curățenia poate fi mai greu de întreținut, însă este necesară pentru a asigura muncitorilor un mediu de lucru ce respecă condiții de sănătate și siguranță, în care își pot desfășura activitățile fără probleme sau riscuri. În astfel de medii poate exista mai mult praf sau alte reziduuri care pot afecta angajații, dar și producția.

La INGCO suntem conștienți de importanța curățeniei în spațiul de lucru și de aceea oferim nu doar aspiratoare clasice, ci și aspiratoare industriale a căror putere poate face față oricărui mediu. De asemenea, punem la dispoziția cumpărătorilor și filtre cu o capacitate mai mare.

INGCO: Partenerul tău de încredere pentru produse electrice de curatenie

Acordă importanță curățeniei atât acasă, cât și în mediul de lucru pentru a putea realiza sarcinile într-un spațiu ordonat, sigur și plăcut. Investește în produse de curățenie de calitate superioară și salvează-ți timp și efort cu INGCO.