Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Cizme de protectie, Bocanci si Genunchiere

         Echipamentul de protectie joacă un rol important în domeniul construcțiilor. Pentru o astfel de meserie trebuie să te simți confortabil, dar și în siguranță. La INGCO găsești încălțăminte specială și protecții pentru genunchi pentru a te proteja împotriva leziunilor la nivelul picioarelor. Asigură-te că respecți normele de siguranță cu echipamentul de protecție!

         Cizmele, adidașii și genunchierele te ajută să își completezi echipamentul de protecție. Fie că este vorba de muncă pe șantier sau în atelierul tău de acasă, este important să alegi produse calitative. INGCO îți oferă încălțăminte de calitate net superioară pentru ca tu să îți poți desfășura munca așa cum trebuie.

Pășește în siguranță: Bocanci de protecție pentru mediile de lucru periculoase

         La INGCO, găsești încălțăminte specială pentru a-ți proteja picioarele. Bocancii noștri oferă protecție împotriva:

 1. umidității excesive
 2. alunecării
 3. șocurilor
 4. abraziunii
 5. agățării
 6. perforării

Încălțămintea pe care o găsești la noi este confortabilă și asigură o protecție sporită. Mulți dintre bocancii noștri sunt din piele întoarsă. Mai mult decât atât, au un profil antiderapant și au un sistem de absorbție a energiei în călcâi. Mediile de lucru periculoase cum sunt șantierele, necesită echipamente calitative de protecție.

Oferim bocanci care pot fi cumpărați în diverse modele și culori. În această categorie de produse mai pot fi găsite și ghete, care la fel ca bocancii, pot fi esențiale în domeniul construcțiilor. Adidașii sunt un alt tip de încălțăminte pentru care s-ar putea să fi recunoscător.

Protejează-ți picioarele: Cele mai bune cizme de protecție disponibile pe piață

         Cizmele noastre de cauciuc oferă protecție împotriva umezelii, dar și împotriva substanțelor chimice. Pentru un nivel de protecție foarte bun, cizmele sunt necesare. Pentru ca riscul accidentării să fie diminuat, este necesar să investești în astfel de produse. Datorită lor, mai poți fi protejat împotriva:

 • electricității și a riscurilor electrice
 • obiectelor ascuțite și a perforării
 • căderilor de obiecte

Noi oferim cizme confecționate din materiale calitative pentru ca tu să te bucuri de toate beneficiile pe care acestea le pot oferi. Ele asigură un plus de siguranță și protecție pentru lucrătorii din medii periculoase.

Lucrări fără griji: Genunchiere de protecție

         Genunchierele au mai multe întrebuințări. Ele oferă protecție articulațiilor genunchiului. Poți sta departe de leziuni și dureri cronice datorită acestor produse. Ele au un rol vital în protecția împotriva accidentelor.

         În plus, poți deveni mai eficient și productiv, știind că articulațiile genunchilor tăi sunt protejate. Oferim genunchiere care au o carcasă exterioară din PVC dur. Au un design ergonomic și sunt confortabile. Genunchierele oferă o amortizare suplimentară. În plus, oferă protecție împotriva suprafețelor dure

Calitatea întâlnește confortul, doar la INGCO!

         Compania noastră oferă cele mai calitative echipamente de protecție. Mai mult decât atât, ele sunt confortabile, astfel că va fi o plăcere să le porți. Acestea nu stau în calea productivității tale și nu te incomodează.

         Încălțămintea noastră este confecționată din cele mai calitative materiale. Este durabilă, rezistentă și eficientă. Mai mult decât atât, o găsești la prețuri foarte bune.

 1. Bocanci de Protecție Negri cu Vârf si Talpă de Meta
 2. Adidași de Protecție cu Vârf de Metal
 3. Ghete de Protecție Maro cu Vârf de Metal
 4. Bocanci de Protecție Negri cu Vârf de Metal
 5. Pantofi de Protecție Maro cu Talpa si Vârf de Metal
 6. Adidași protecție talpă + vârf metal
 7. Pantofi de Protectie Negri cu Talpa si Varf de Metal
 8. Cizme de Cauciuc Galbene cu Vârf și Talpă de Metal 43
 9. Bocanci din Piele Întoarsă Maro cu Vârf de Metal
 10. Genunchiere 215x180mm
 11. Ghete de Protecție Maro cu Vârf si Talpa de Metal
 12. Cizme de Cauciuc Galbene Scurte