Afișez toate cele 2 rezultate

Cricuri hidraulice INGCO – fii pregătit la drum

Nu te lăsa să ajungi într-o situație incomodă cu mașina ta și să nu știi cum să gestionezi problema. Cricuri hidraulice INGCO te pot ajuta în momentul în care automobilul tău întâmpină o defectiune și vrei să rezolvi sau să inspectezi problema curentă. Dacă o pană de cauciuc te-a forțat să tragi pe dreapta, cu ajutorul unei astfel de unelte poți rezolva și singur această situație.

Cricul, un dispozitiv mecanic ce folosește principiile hidraulicii, este alcătuit din levier, piston plonjor, valve, cilindru și rezervor de ulei. În ciuda dimensiunii relativ mici și a puținelor părți componente, un cric are capacitatea de a ridica vehicule grele.

Cricuri hidraulice INGCO – siguranța înainte de toate

Cricurile hidraulice sunt concepute pentru a susține diferite greutăți. Pentru a evita orice risc și situație neplăcută, este extrem de important să alegem unul cu o capacitate de ridicare ce poate susține automobilul deținut.

În service-urile auto sunt adesea utilizate cricuri hidraulice mari și puternice, dar pentru mașina personală, un cric hidraulic INGCO portabil este ideal pentru a fi pregătit în orice situație. Acesta trebuie utilizat corespunzător pentru a preveni posibile accidente sau răniri.

Mai jos am menționat câteva aspecte esențiale pe care trebuie să le luăm în considerare atunci când folosim un cric, pentru a face o treabă eficientă și în siguranță:

 • Capacitatea de ridicare – nu depășiți niciodată limita!
 • Suprafața de susținere – cât mai plană și stabilă pentru a susține greutatea;
 • Punctele de ridicare – de obicei în apropierea roților;
 • Siguranța personală și utilizarea adecvată – respectați instrucțiunile de utilizare ale cricului;

Beneficiile oferite de cricuri hidraulice INGCO

Atât timp cât instrucțiunile de siguranță sau alte indicații ale producătorilor sunt respectate corespunzător, cricurile hidraulice oferă numeroase avantaje în situațiile în care sunt necesare. Descoperă mai jos câteva dintre aceste avantaje, pentru a te convinge să ai și tu unul la îndemână în vehiculul tău:

 1. Capacitate mare de ridicare: acestea sunt concepute pentru a ridica greutăți, ceea ce înseamnă că pot face față sarcinilor dificile, fără ca tu să depui prea mult efort fizic;
 2. Ridicare sigură și controlată: lichidul pompat în cilindrul cricului asigură o creștere graduală a presiunii, lucru ce duce la o ridicare ușoară și lină a automobilului;
 3. Siguranță și stabilitate: cât timp limita de greutate este respectată, cricurile asigură stabilitate înaltă în timpul procesului de ridicare;
 4. Ușor de utilizat: cricurile pot fi utilizate de oricine și nu necesită prea multă forță din partea persoanei care le utilizează;
 5. Portabilitate: un cric de dimensiuni mici este ușor de transportat, astfel încât să-l poți avea la îndemână peste tot unde mergi.

Cricuri hidraulice INGCO – performanță și siguranță

La INGCO avem disponibile o serie de cricuri hidraulice potrivite pentru vehiculul tău. Ai parte de calitate, putere și siguranță într-un singur loc, cu gama de produse oferite de noi. Poți achiziționa un cric hidraulic de la doar 99 de lei, pentru a fi pregătit pentru situațiile neplăcute ce pot apărea în drumurile tale.

Iată mai jos două modele populare de cricuri hidraulice INGCO, alături de câteva caracteristici ale acestora. Poate un astfel de model este ceea ce cauți pentru mașina ta:

Cric Hidraulic cu Role – de la 248,50 de lei Cric Hidraulic cu Role 3T si Garda Joasa – 1099 lei
 • Tip crocodil;
 • Înălțime minimă: 140mm;
 • Înălțime maximă: 340mm;
 • Cursa de ridicare: 200mm;
 • Greutate utilă: 2T;
 • Greutate netă: 8.5kg;
 1. Tip crocodil;
 2. Înălțime minimă: 85mm;
 3. Înălțime maximă: 515mm;
 4. Cursa de ridicare: 430mm;
 5. Greutate utilă: 3T;
 6. Greutate netă: 32kg;

INGCO – pentru accesorii auto de calitate

Fie că ai nevoie de cricuri hidraulice INGCO sau ai nevoie de altceva pentru mașina ta, la INGCO îți garantăm că vei găsi pe website-ul nostru tot ceea ce ai nevoie. Alege accesorii diverse, de calitate și la prețuri potrivite pentru toate bugetele și bucură-te de performanța celor cumpărate.