Afișez 1 - 12 din 89 de rezultate

Bormașină 1100W cu Impact

Prețul inițial a fost: 433,40 lei.Prețul curent este: 251,40 lei.

Bormasina 1100W cu Impact Industrial

Prețul inițial a fost: 639,80 lei.Prețul curent este: 371,10 lei.

Bormașină 280W cu Cablu 4m

Prețul inițial a fost: 204,10 lei.Prețul curent este: 118,40 lei.

Bormasina 680w si Trusa Accesorii 115buc

Prețul inițial a fost: 410,50 lei.Prețul curent este: 238,10 lei.

Bormasina 850W cu Impact si Mandrina Automata

Prețul inițial a fost: 341,70 lei.Prețul curent este: 198,20 lei.

Scule Electrice marca INGCO

Sculele electrice reprezintă noua tehnologie care stă la baza muncii celor care prestează activități de tip construcție. Acestea sunt ajutoarele indispensabile pentru orice amator sau pentru orice profesionist care lucrează în acest domeniu.

Știm bine că orice meșter își dorește doar cele mai bune scule atunci când vine vorba de munca sa, indiferent că aceasta este prestată la propria sa casă sau la locul de muncă efectiv. Din acest motiv, îți vom spune că la INGCO.ro poți profita de cele mai bune astfel de scule, la prețuri extraordinar de accesibile.

Acesta este locul potrivit pentru tine, dacă ești în căutare de:

 1. Calitate
 2. Tehnologie ultra modernă
 3. Prețuri bune
 4. Scule profesionale și semiprofesionale
 5. Sfaturi pentru alegerea sculelor potrivite pentru tine

Cum putem alege sculele electrice potrivite pentru noi?

Atunci când lista de opțiuni se dovedește a fi atât de variată, este clar că poate fi foarte greu să alegem niște scule potrivite pentru munca pe care urmează să o depui. Cel mai bine ca nevoile pe care le ai să fie bine stabilite de la bun început. Noi te vom ajuta să te bucuri de adevăratul potențial al sculelor electrice de pe site-ul nostru!

Sculele electrice pot fi alese în funcție de următoarele caracteristici:

 1. Scule electrice în funcție de experiența ta:
 • De tip hobby: cum ar fi mașinile de găurit electrice, mașinile de înșurubat electrice, rindelele electrice, etc.
 • Profesionale: cum ar fi fierăstraiele electrice, capsatoarele electrice, etc.
 1. În funcție de caracteristici de bază:
 • Tipurile de alimentare: scule pe bază de acumulatori și care se pot alimenta la rețeaua electrică.
 • Caracterul ergonomic al sculei pe care dorești să o achiziționezi
 • Simplitatea cu care acestea pot fi reparate

Tot ce mai trebuie să știi este faptul că la noi se găsește adevărata calitate. Sculele noastre electrice sunt de nota 10, iar acest lucru ți-l poate dovedi profesionalismul și experiența noastră în această industrie.

Dacă tot nu ne crezi, atunci ești invitatul nostru în achiziționarea unui astfel de produs. Cea mai bună metodă de convingere este să testezi chiar singur calitatea pe care noi o avem de oferit. Produsele noastre nu se vor uza prea ușor, deci îți putem garanta capacitatea de a putea fi utilizate pe o perioadă lungă de timp. Ce îți poți dori mai mult?

În continuare îți vom prezenta categoriile de scule electrice pe care le poți găsi la noi. Nu ezita să ne contactezi în cazul în care întâmpini vreo problemă sau dorești și mai multe sfaturi!

Tipurile de scule electrice pe care le poți găsi pe INGCO.ro

În funcție de tipul de activitate pe care dorești să îl prestezi, trebuie să te asiguri că achiziționezi doar sculele potrivite pentru tine. INGCO este magazinul de scule electrice care cu siguranță se poate ridica la înălțimea așteptărilor pe care le ai. Fie că vorbim de scule pentru construcții sau de scule pentru activitățile de tâmplărie, la noi vei găsi absolut tot ce ai nevoie!

Iată care sunt o parte din subcategoriile disponibile in categoria Scule Electrice :

 • Bormașini
 • Flexuri unghiulare electrice
 • Polizoare
 • Fierăstraie electrice
 • Șlefuitoare electrice
 • Mașini electrice de tuns iarba
 • Picammer SDS
 • Masini electrice pentru debitat metal

Ce altceva îți mai poți dori de la un magazin de scule electrice? Noi îți garantăm adevărata calitate și ți-o aducem chiar la tine acasă. Sculele noastre sunt produse premium, fabricate din materiale rezistente și care sunt gata să te însoțească la muncă sau prin curte zilnic! Nici nu mai menționăm faptul că în categoria noastră de scule electrice te așteaptă 94 de produse diferite!

Ce mai aștepți? Este timpul să faci o achiziție care să merite toți banii!

O muncă bine făcută este rezultatul muncitorului, dar și a sculelor folosite de acesta. INGCO îți propune spre achiziționare doar cele mai bune produse din această industrie. Experiența și anii de muncă în acest domeniu pe care îi ducem în spate sunt dovada vie a faptului că la noi se găsește doar adevărata calitate!

Profită și tu de produsele noastre de nota 10 și surprinde-te plăcut cu o muncă care inspiră calitate și profesionalism adevărat cu ajutorul produselor noastre!