Despre noi

Unde prețurile grozave și disponibilitatea excelentă ne fac primul și ultimul loc unde puteți cumpăra unelte și accesorii de înaltă calitate.

Misiunea Ingco

Prezentă în peste 180 de țări din întreaga lume, misiunea noastră a fost întotdeauna să proiectăm unelte profesionale, de la scule electrice până la unelte de mână, și să le facem accesibile tuturor printr-un raport calitate-preț excelent.

Bervas SRL și Ingco

Bervas SRL a îmbrățișat imediat această filozofie, angajându-se să o răspândească și pe piața românească începând cu 2018.

Control de Calitate în Ingco

Sculele Ingco sunt supuse unor controale de calitate continue și scrupuloase, considerând că acest lucru nu trebuie citit doar din punct de vedere al eficienței, ci și din punct de vedere al designului și ergonomiei.

Produsele Noastre

Fiecare produs este conceput pentru a îmbunătăți calitatea lucrării și a face execuția acesteia mai ușoară, cu intervenții asupra materialelor și tehnologiilor utilizate.

Mândria Noastră

Suntem mândri să conducem utilizatorii români către excelență și să putem spune tuturor: „Fă lumea în mâinile tale”, creează lumea în mâinile tale.

 

Cos de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Magazin
Lista de dorințe
0 articol Coș
Contul meu