Afișez toate cele 3 rezultate

Accesorii unealta multifunctionala – maximizează eficiența uneltelor

Fie că ești un meșteșugar sau doar vrei să renovezi și să întreții personal lucrările pentru locuința ta, atunci ai nevoie de câteva unelte esențiale pentru diferite sarcini și proiecte. La INGCO poți extinde capacitățile uneltelor tale cu ajutorul unor accesorii unealtă multifuncțională.

Seturile ce conțin astfel de accesorii permit utilizatorilor să efectueze cu ușurință o varietate de sarcini folosind aceeași unealtă. Accesoriile sunt proiectate pentru a fi compatibile cu mai multe modele de unelte și oferă posibilitatea de a lucra cu mai multe materiale sau de a realiza diferite operațiuni.

Cu ajutorul acestor accesorii poți economisi atât bani, cât și spațiu, deoarece nu vei fi nevoit să achiziționezi mai multe unelte pentru a finaliza anumite lucrări.

Accesorii unealta multifunctionala INGCO – crește capacitățile uneltei tale

Alegerea unui set de accesorii pentru uneltele tale îți poate face munca semnificativ mai ușoară și îți oferă o serie de beneficii, printre care câteva dintre cele menționate mai jos:

 1. Eficiență: atunci când este necesar să efectuezi diverse sarcini, nu va mai fi nevoie să schimbi constant uneltele folosite, ci vei avea toate accesoriile la îndemână;
 2. Economisești bani: cu accesorii unealtă multifuncțională, nu va mai trebui să achiziționezi unelte separate pentru realizarea anumitor operațiuni;
 3. Versatilitate: accesoriile sunt concepute pentru a finaliza într-un mod eficient diverse sarcini și pentru a lucra cu o varietate de materiale;
 4. Flexibilitate: accesoriile pot fi schimbate ușor și rapid pentru a te întoarce la treabă într-un timp cât mai scurt;
 5. Reducerea spațiului ocupat: accesoriile ocupă un spațiu considerabil de mic, în comparație cu spațiul pe care l-ar ocupa diferitele unelte menite pentru aceleași sarcini.

Accesorii unealta multifunctionala INGCO – compatibile cu diferite modele

Accesoriile concepute pentru unelte maximizează capacitatea de funcționare a acestora și ajută semnificativ utilizatorul în realizarea diverselor sarcini datorită versatilității. Un alt beneficiu al acestor accesorii este faptul că pot fi compatibile pe diverse modele de unelte, astfel că mai mulți meșteri se pot bucura de avantajele oferite, indiferent de modelul pe care îl dețin.

La INGCO poți achiziționa un set de accesorii cu 15 piese, compatibil pe 3 modele de unelte multifuncționale, cu doar 69 de lei! Setul menționat este potrivit pentru CMLI2001, MF3008, UMF3008 și include accesoriile enumerate mai jos:

 • O bucată pânză de fierăstrău pentru lemn și metal;
 • O bucată suport pentru hârtie abrazivă;
 • O bucată lamă de fierăstrău pentru lemn;
 • O bucată lamă de fierăstrău pentru lemn și metal;
 • O bucată lamă;
 • 10 bucăți hârtie de șlefuit;

La noi găsești atât unelte, cât și accesorii de calitate înaltă pentru a fi sigur de succesul proiectelor tale. Accesează secțiunea "Accesorii Unealtă Multifuncțională" de pe website-ul nostru și află mai multe despre accesoriile disponibile în set, dar și despre restul modelelor oferite.

Set de accesorii unealta multifunctionala INGCO pentru șlefuit – Pietre Biax

Acest set de accesorii pentru uneltele multifuncționale este accesibil pentru orice buget, fiind doar 17,90 lei, și este conceput pentru a ușura munca oricărui utilizator în operațiunile de pregătire și finisare a suprafețelor. Setul disponibil pe website-ul INGCO poate îndepărta orice imperfecțiune și ajută la netezirea suprafețelor.

Alege produse de calitate și la un preț accesibil prin achiziționarea unui astfel de set ce include 5 accesorii potrivite pentru uneltele multifuncționale. Află din tabelul de mai jos modelul pieselor incluse în setul Pietre Biax și câteva detalii despre acestea:

Model piesă Detalii piesă
Cilindric 16 25mm
Tip glonț 20 21mm
Conică 20 32mm
Tip T 24 10mm
Rotund 20 20mm

Indiferent de ce model de unealtă folosești pentru șlefuit, alege să crești capacitățile de funcționare ale acesteia și contactează-ne pentru a afla dacă setul nostru este compatibil cu modelul deținut de tine.

Accesorii unealta multifunctionala INGCO – pentru lucrări realizate cu ușurință

Fie că vrei să achiziționezi un set de accesorii pentru multiplele avantaje oferite de acesta, sau preferi să ai o colecție largă de consumabile și accesorii, la INGCO găsești opțiuni pentru toate nevoile și preferințele tale. Alege produse durabile, de calitate superioară și care îți vor ușura semnificativ munca.