Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Bormașină 1100W cu Impact

Prețul inițial a fost: 433,40 lei.Prețul curent este: 251,40 lei.

Bormasina 1100W cu Impact Industrial

Prețul inițial a fost: 639,80 lei.Prețul curent este: 371,10 lei.

Bormașină 280W cu Cablu 4m

Prețul inițial a fost: 204,10 lei.Prețul curent este: 118,40 lei.

Bormasina 680w si Trusa Accesorii 115buc

Prețul inițial a fost: 410,50 lei.Prețul curent este: 238,10 lei.

Bormasina 850W cu Impact si Mandrina Automata

Prețul inițial a fost: 341,70 lei.Prețul curent este: 198,20 lei.

Picamer SDS 1050W

Prețul inițial a fost: 639,80 lei.Prețul curent este: 371,10 lei.

BORMAȘINI INGCO - calitate și durabilitate

Credem că cea mai frecventa întrebare este Cum alegem o mașină de găurit și de înșurubat cu adevărat puternică? Răspunsul pentru această întrebare ți-l vom da noi chiar acum. Știm prea bine că bormașina este cel mai utilizat obiect în gospodăria unui meșter. Nu trebuie să fii un expert pentru a ști exact cum să înșurubezi un cui sau cum să fixezi ușile unui dulap.

Însă, la fel ca orice sculă electrică, trebuie să știi exact ce îți dorești de la produsul pe care îl achiziționezi. Trebuie să știi cât de complet dorești să fie acesta și cât de mult îl vei utiliza.

Există un număr impresionant de factori și de caracteristici după care trebuie să ne ghidăm atunci când alegem să achiziționăm o bormașina. Nu trebuie să fii expert și nu contează dacă ești un simplu amator. Toți trebuie să avem parte de ce este mai bun si mai durabil!

Caracteristicile bormasinilor INGCO

Fiecare caracteristică în parte te va ajuta să alegi tipul de produs pe care dorești să îl achiziționezi. Majoritatea oamenilor preferă să achiziționeze scule electrice mai profesioniste, alții doresc să rămână la funcția de amatori și achiziționează ceva cât să îi ajute în gospodărie pur și simplu.

Nu trebuie să fii atent la tot ce am avut noi de menționat mai jos decât dacă dorești să ai parte de o bormașină cum doar experții în acest domeniu au!

  1. Puterea (W): aceasta este considerată a fi cea mai simplă modalitate prin intermediul căreia îți poți face o idee amplă despre performanțele bormașinii alese de tine. Indicat este ca acestea să aibă minim între 500 și 1000 W.
  2. Viteza de rotație: este bine să fii atent la viteza maximă de rotație, dar și la viteza minimă, atunci când alegi o bormașină.
  3. Treptele de viteză: dacă ești în căutarea celor mai bune modele de bormașini, atunci cu siguranță vei dori un model ce poate oferi peste 15-20 de turații.
  4. Alimentarea și greutatea sunt si ele foarte importante. Nici nu mai credem că trebuie să spunem și de ce!
  5. Dacă ești fanul muncii de acasă, este posibil să dorești ceva mai puțin zgomotos, dar acest lucru nu este foarte posibil atunci când vine vorba de bormașini. Nivelul recomandat este de maxim 50 dB, dar există cazuri când aceste nivele pot fi depășite. Din acest motiv, recomandăm cu încredere purtarea unei căști fonice!

Care este cel mai bun produs: bormașina cu fir sau bormașina fără fir?

Bormașină cu fir Bormașină fără fir
Necesită sursă de alimentare și este foarte posibil să ai nevoie și de un prelungitor. Este complet portabilă.
Are o greutate mult mai mică din cauza lipsei acumulatorului. Din cauza prezenței acumulatorului acestea pot fi mai grele.
Poate fi folosită doar la găurit. Acumulatorul (la majoritatea brandurilor) poate fi schimbat, deci bormașina ta poate deveni și o șurubelniță electrică sau orice altă sculă electrică.
Este perfectă pentru sarcinile de tip: găurit, amestecat vopsea. Poți lucra cu acest instrument oriunde, fie ca vorbim de spații mai mici sau de zonele din jurul casei tale.
Forța de găurire este întotdeauna maximă. Cu cât bateria scade, cu atât mai mică forța de găurire devine.
Au nevoie doar de sursele de alimentare. Acestea trebuie să fie mereu încărcate, deci nu pierde niciodată încărcătorul ei!

După cum am observat, indiferent de tipul de bormașină ales, fiecare poate avea avantaje, dar și mici dezavantaje. Cel mai important lucru este să avem grijă de produsele achiziționate și să ne bucurăm de calitatea pe care noi o avem de oferit pentru tine!

Dacă te-am făcut curios, atunci nu mai aștepta!

Produsele noastre abia așteaptă să fie achiziționate de tine! Fiecare bormașină pe care o avem pe site este un produs care merită măcar nota 10 de la tine!

Fie că vorbim de o bormașină 280W cu cablu de 4m sau de o bormașina 1100W cu Impact industrial, doar la noi vei găsi adevărata calitate! Nici nu mai spunem de prețurile noastre extraordinar de accesibile!

Ce mai aștepți? Este timpul să achiziționezi una dintre sculele noastre electrice profesionale despre care ți-am tot vorbit!