Retur

 Conform legii in vigoare, aveti dreptul de a returna produsele care nu corespund dorintelor dvs. în termen de maximum de 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Nu trimiteti retur produse decat dupa completarea formularului de retur dupa ce luati legatura cu departamentul de relatii clienti la 0749760733.

Conform Ordonantei de Urgenţa Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Costul de transport pentru RETUR, pe motive personale, ce nu sunt legate de calitatea si integritatea produsului, este suportat integral de catre client in ambele situatii: atat la trimiterea coletului pentru retur cat si la primirea comenzii de inlocuire a returului. 

Coletele care se livreaza cu optiunea verificare colet si care au fost receptionate de client, nu se pot schimba sau returna ulterior, in cazul in care sunt deteriorate.

Pentru retur produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat! Nu se accepta:

 • produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate;

 • care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesoriile;

 • returul se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garanție în original (daca a fost emis de producator/ distribuitor), copie factura si toate documentele cu care a fost livrat produsul;

 • In cazul deteriorarii produselor in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare de catre client, contravaloarea produselor va fi suportata INTEGRAL de catre client;

  Iti restituim contravaloarea produselor achitate in termen de 14 zile, din data la care produsul ajunge fizic la noi.

  Dupa ce produsul va fi receptionat de catre noi,  acesta va fi inspectat de catre unul dintre reprezentantii nostrii.

  In cazul in care sunt indeplinite toate conditiile de retur, SC BERVAS SRL va returna banii sau contravaloarea produsului in alte produse, dupa cum doreste cumparatorul.

  Daca optati in a va returna banii avem nevoie de urmatoarele date:

  • numele si prenumele dvs;

  • banca, contul dvs. bancar (IBAN) in lei și numele titularului (cel pe care sa emis factura)

   Cos de cumpărături
   Autentificare

   Nu ai inca un cont?

   Magazin
   Lista de dorințe
   0 articol Coș
   Contul meu