Politică de rambursări și returnări


Conform Ordonantei de Urgenţa Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere şi fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Beneficiati de retur gratuit in termen de 14 zile de la primirea produselor.

Coletele care se livreaza cu optiunea verificare colet si care au fost receptionate de client, nu se pot schimba sau returna in cazul in care sunt deteriorate.
Conform legii in vigoare, aveti dreptul de a returna produsele care nu corespund dorintelor dvs. în termen de maximum de 14 zile lucratoare de la primirea lor.

Pentru retur produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat, nu se accepta:

  • produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate;
  • care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesoriile;
  • returul se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, certificatul de garanție în original (daca a fost emis de producator/ distribuitor), copie factura si toate documentele cu care a fost livrat produsul;
  • In cazul deteriorarii produselor in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare de catre client, contravaloarea produselor va fi suportata INTEGRAL de catre client;


Iti restituim contravaloarea produselor achitate in termen de 14 zile, din data la care produsul ajunge fizic la noi.
Dupa ce produsul va fi receptionat de catre noi,  acesta va fi inspectat de catre unul dintre reprezentantii nostrii.
In cazul in care sunt indeplinite toate conditiile de retur, BERVAS SRL va returna banii sau contravaloarea produsului in alte produse, dupa cum doreste cumparatorul.
RETURNAREA PRODUSELOR – ACHIZITII PERSOANE JURIDICE: In cazul persoanelor juridice (asociatii, organizatii, societati comerciale etc. care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), nu se aplica perioada de returnare.

Daca optati in a va returna banii avem nevoie de urmatoarele date:

  • numele si prenumele dvs;
  • banca, contul dvs. bancar (IBAN) in lei și numele titularului (cel pe care sa emis factura);

Cos de cumpărături
Autentificare

Nu ai inca un cont?

Magazin
Lista de dorințe
0 articol Coș
Contul meu